SİVAS / MERKEZ - Gümüşdere Ortaokulu

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Programda Çanakkale Zaferi, öğretmenlerimiz tarafından bilinmeyen yönleriyle anlatıldı. Konuşmaların yapıldığı ve şiirlerin seslendirildiği programa okul koromuz Çanakkale türküleriyle renk kattı. Ayrıca aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hatırlatan savaş sahneleri video içeriği olarak izlendi.  Programın sonuna doğru Çanakkale Savaşı ile ilgili mini bir bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere program sonunda ödül takdim edildi. Duygusal anlamda yoğun bir içeriğe sahip olan programda öğrencilerimiz Çanakkale ruhunu biraz daha yakından hissetme imkanı buldu.

19-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 15:05 - Görüntülenme: 30